Autor |
Witam :) |
kkohaku
Uytkownik

Postw: 517
Miejscowo: Warszawa
Data rejestracji: 04.12.11 |
Dodane dnia 04-12-2011 00:57 |
|
|
W sumie jakoś tak wyszło, że nie wiedziałam o istnieniu tej strony, mimo że światem yaoi interesuje się od dawna xD Ale po kolei
Piszę od podstawówki, przeważnie jednak było to tworzenie z kimś. Od pół roku zaczęłam sama bawić się słowem i okazało się, że nie jest tak tragicznie jak wmawiali mi nauczyciele A wpadłam tu aby podłapać cennych rad i dzięki temu wzbogacić i ulepszyć swoje pisanie. Lubię tematykę fantasy i właśnie w tym gatunku stawiam pierwsze kroki. Wymyślanie całego świata, poszczególnych cech dla danych ludów itp jest pracochłonne ale i miłe jak już się patrzy na skończony efekt. Nie dawno też zabrałam się za obyczajówkę, dziejącą w Polsce. Idzie dobrze, chociaż jak zwykle gdy wena upada to człowiek nie wiem w co ręce włożyć xD
Moją miłością jednak jest rysunek, który pięknie się łączy z literaturą Obrazowanie tego co stworzyły słowa to sama przyjemność. |
|
Autor |
RE: Witam :) |
Demon Lionka
Uytkownik

Postw: 489
Miejscowo: Hell, as usual ;3
Data rejestracji: 03.11.11 |
Dodane dnia 04-12-2011 01:13 |
|
|
Cześć, Kohaku! Miło Cię tu widzieć! Jako pierwszy wita zabłąkany na forum ciemną nocą Demon Mam nadzieję, że Ci się spodoba, będziesz pisała duuużo postów i podsyłała do aktualek swoje opowiadania 
"- Sometimes even Hell is frozen over.
- Maybe. But even Hell isn't frozen forever."
"Death In Your Eyes..." - Lucifer and Mastema |
|
Autor |
kkohaku
Uytkownik

Dodane dnia 04-12-2011 01:22 |
|
|
Ooo cześć Lionka Miło Cię tu spotkać Od razu lepiej się czuję jak widzę znaną osóbkę
Opowiadanie wrzucę ale najpierw chcę je jeszcze poprawić , a zwłaszcza pierwsze rozdziały :>
Edytowane przez kkohaku dnia 04-12-2011 01:23 |
|
Autor |
Aquarius
Super Administrator

Postw: 216
Data rejestracji: 28.06.11 |
Dodane dnia 04-12-2011 08:33 |
|
|
A ja witam w imieniu administracji 
Mam andzieję, że będziesz się z nami świetnie bawić.
Przypominam także, że można do nas przesyłać nie tylko opowiadania, ale i rysunki własnego autorstwa (napisałaś, że Twoją miłością jest rysunek), które mogą być umieszczone na stronie jako rysunki, albo przerobione na puzzle.
Więc twórz, twórz i jeszcze raz twórz, a potem szybciutko do nas przysyłaj 
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw ściągnie cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem |
|
Autor |
An-Nah
Uytkownik

Postw: 454
Miejscowo: Thedas/Normandia SR-2
Data rejestracji: 24.10.11 |
Dodane dnia 04-12-2011 08:42 |
|
|
Hej Kkohaku. Ślicznie rysujesz *.* O rany, czy da się ciebie naciągnąć na coś...?
Dobra, interesowna będę kiedy indziej, na razie witam i mam nadzieję, że pobędziesz dłużej i znajdziesz na stronie coś dla siebie.
A warning to the prophet
the liar, the honest -
this is war.
To the leader, the pariah
the victim, the messiah -
this is war |
|
Autor |
kkohaku
Uytkownik

Dodane dnia 04-12-2011 14:10 |
|
|
Aquarius napisał/a:
A ja witam w imieniu administracji 
Mam andzieję, że będziesz się z nami świetnie bawić.
Przypominam także, że można do nas przesyłać nie tylko opowiadania, ale i rysunki własnego autorstwa (napisałaś, że Twoją miłością jest rysunek), które mogą być umieszczone na stronie jako rysunki, albo przerobione na puzzle.
Więc twórz, twórz i jeszcze raz twórz, a potem szybciutko do nas przysyłaj 
A ja właśnie szukałam (ale najwidoczniej z marnym skutkiem xD) czy można tu wystawiać prace rysunkowe i nie znalazłam xD Ale jeśli można to chętnie to zrobię Dziękuje za miłe przyjęcia ^__^ Znajoma, która mi poleciła stronę nie kłamała, że macie taką domową atmosferę 
An-Nah napisał/a:
Hej Kkohaku. Ślicznie rysujesz *.* O rany, czy da się ciebie naciągnąć na coś...?
Dobra, interesowna będę kiedy indziej, na razie witam i mam nadzieję, że pobędziesz dłużej i znajdziesz na stronie coś dla siebie.
Oczywiście, że rysuje też dla innych więc śmiało mnie męcz ^__^ I dziękuje jeszcze raz za miłe słowa na temat rysunków 
Edytowane przez kkohaku dnia 04-12-2011 14:11 |
|
Autor |
Aquarius
Super Administrator

Dodane dnia 05-12-2011 08:33 |
|
|
Kkohaku, mieliśmy prace rysunkowe, ale po awarii serwera i licznych przenosinach i ucieczce autorów prace te gdzieś nam wcięło.
Jeżeli więc masz jakieś rysunki i chcesz je zamieścić, to szybciutko je dawaj 
Tylko pamiętaj: tematyka yaoi albo shounen-ai
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw ściągnie cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem |
|
Autor |
Aquarius
Super Administrator

Dodane dnia 05-12-2011 08:44 |
|
|
kkohaku napisał/a:
Dziękuje za miłe przyjęcia ^__^
Kochana, ty się nie daj zwieść Tu grasują D E M O N Y, które nie zawsze są miłe
Znajoma, która mi poleciła stronę nie kłamała, że macie taką domową atmosferę
Hmm, a można wiedzieć,co to za znajoma? Oczywiście jeśli to nie tajemnica
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw ściągnie cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Edytowane przez Aquarius dnia 05-12-2011 08:45 |
|
Autor |
kkohaku
Uytkownik

Dodane dnia 05-12-2011 11:03 |
|
|
Aquarius napisał/a:
Kkohaku, mieliśmy prace rysunkowe, ale po awarii serwera i licznych przenosinach i ucieczce autorów prace te gdzieś nam wcięło.
Jeżeli więc masz jakieś rysunki i chcesz je zamieścić, to szybciutko je dawaj 
Tylko pamiętaj: tematyka yaoi albo shounen-ai
To mam małą nadzieje, że na nowo ruszy dział grafiki bo będę udzielać się czynnie w tej dziedzinie Bodajże wczoraj wysłałam pod wskazany adres dwie paczuszki z tematyką yaoi
Aquarius napisał/a:
Kochana, ty się nie daj zwieść  Tu grasują D E M O N Y, które nie zawsze są miłe
Jak w każdej rodzinie są czarne ...demony xD Dobrze, dobrze za słodko też nie może być, a konflikty i kłótnie tylko wzmacniają więzi ;D
Aquarius napisał/a:Hmm, a można wiedzieć,co to za znajoma? Oczywiście jeśli to nie tajemnica
Chyba nie, najwyżej jak umilknę to wiedzcie, że ukochana Dream mnie dopadła ;D A to ona mnie ładnie nakręciła na stronę, mimo że miałam wcześniej negatywny stosunek do tego typu stron, po bliskim spotkaniu z inną  |
|
Autor |
Aquarius
Super Administrator

Dodane dnia 05-12-2011 13:39 |
|
|
kkohaku napisał/a:
Chyba nie, najwyżej jak umilknę to wiedzcie, że ukochana Dream mnie dopadła ;D A to ona mnie ładnie nakręciła na stronę, mimo że miałam wcześniej negatywny stosunek do tego typu stron, po bliskim spotkaniu z inną 
Miło wiedzieć, że nasza strona podoba się nowym czytelnikom. Mam nadzieję, ze ty te zostaniesz z nami na dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo 
|
Autor |
Ome
Uytkownik

Postw: 301
Miejscowo: Potężny Księgozbiór
Data rejestracji: 29.10.11 |
Dodane dnia 05-12-2011 16:33 |
|
|
Cześć, miło Cię widzieć i poznać! Jeżeli ten rysunek-ikonka to Twoje dzieło, to zgadzam się z An: bardzo ładny, też mi się podoba.
Miłego gadania z nami na forum (i w shoucie, tam to się dopiero dzieje w pewnych godzinach, aż Aquarius musi mieć oczy dookoła głowy, żeby się cała banda za mocno nie rozbrykała ) oraz sprawdzania swoich sił na stronie!
"No wiesz, standardy muszą być. Jak jest licealista, to koniecznie musi mieć chłopaka albo z mafii, albo lekarza, albo architekta, albo właściciela sklepu z kosiarkami".
Źródło cytatu: Jedyna i Niepowtarzalna Natiss |
|
Autor |
kkohaku
Uytkownik

Dodane dnia 05-12-2011 17:45 |
|
|
Ome napisał/a:
Cześć, miło Cię widzieć i poznać!  Jeżeli ten rysunek-ikonka to Twoje dzieło, to zgadzam się z An: bardzo ładny, też mi się podoba.
Miłego gadania z nami na forum (i w shoucie, tam to się dopiero dzieje w pewnych godzinach, aż Aquarius musi mieć oczy dookoła głowy, żeby się cała banda za mocno nie rozbrykała  ) oraz sprawdzania swoich sił na stronie!
Mi też miło Cię poznać Tak, ten rysunek w ikonce to moje dziecko i bardzo się cieszę, że się podoba 
Chętnie poszaleje w shoucie A są jakieś godziny spotkań? |
|
Autor |
Ome
Uytkownik

Postw: 301
Miejscowo: Potężny Księgozbiór
Data rejestracji: 29.10.11 |
Dodane dnia 05-12-2011 17:52 |
|
|
Ekhm... *nastrojowe, ponure dźwięki organów w zamczysku*
Północ!
*organy łupią dalej*
(No, może nie aż taka północ, ale pod wieczór jakoś sobie popuszczamy cugli i hajda!..., znaczy, wesoło się robi )
"No wiesz, standardy muszą być. Jak jest licealista, to koniecznie musi mieć chłopaka albo z mafii, albo lekarza, albo architekta, albo właściciela sklepu z kosiarkami".
Źródło cytatu: Jedyna i Niepowtarzalna Natiss |
|
Autor |
An-Nah
Uytkownik

Dodane dnia 05-12-2011 18:02 |
|
|
A An musi iśc zpać o 23, akurat wtedy, jak się robi ciekawie.
Kkohaku, mam wyobrażenie o co ci może z innymi stronami chodzić, ale nie będę się wgłębiać, puki walka sentymentów z resentymentami jeszcze się we mnie nie rozstrzygnęła.
A warning to the prophet
the liar, the honest -
this is war.
this is war |
|
Autor |
kkohaku
Uytkownik

Dodane dnia 05-12-2011 19:47 |
|
|
Ome napisał/a:
Ekhm... *nastrojowe, ponure dźwięki organów w zamczysku*
Północ!
*organy łupią dalej*
(No, może nie aż taka północ, ale pod wieczór jakoś sobie popuszczamy cugli i hajda!..., znaczy, wesoło się robi  )
Ha ha w sumie idealna pora na pogaduszki
An-Nah napisał/a:
A An musi iśc zpać o 23, akurat wtedy, jak się robi ciekawie.
Kkohaku, mam wyobrażenie o co ci może z innymi stronami chodzić, ale nie będę się wgłębiać, puki walka sentymentów z resentymentami jeszcze się we mnie nie rozstrzygnęła.
An mówisz o blogach z analizami? |
|
Autor |
An-Nah
Uytkownik

Dodane dnia 05-12-2011 19:54 |
|
|
Kkohaku, chodzi mi o to twoje zdanie "miałam wcześniej negatywny stosunek do tego typu stron, po bliskim spotkaniu z inną" - o NL chodziło?
A warning to the prophet
the liar, the honest -
this is war.
this is war |
|
Autor |
kkohaku
Uytkownik

Dodane dnia 05-12-2011 19:58 |
|
|
Tak, o tą stronę mi chodziło  |
|
Autor |
An-Nah
Uytkownik

Dodane dnia 05-12-2011 20:01 |
|
|
No to mówię - sentymenty i resentymenty względem NL każą mi zamknąć usta na kłódkę. Bo jeszcze nie zdecydowały, które silniejsze.
A warning to the prophet
the liar, the honest -
this is war.
this is war |
|
Autor |
kkohaku
Uytkownik

Dodane dnia 05-12-2011 20:07 |
|
|
Krótko tam byłam i po prostu pierwsze wrażenie pozostało dość złe. Jednak czy cała strona jest zła , nie wiem. W sumie tylko słyszę od innych autorów negatywne opinie na jej temat jak obecnie rządzi. Poznałam też wielu, którzy po prostu się stamtąd wynieśli i założyli własne blogi.
|
|
Autor |
An-Nah
Uytkownik

Dodane dnia 05-12-2011 22:35 |
|
|
Idea selekcji tekstów była słuszna - w pewnym momencie poziom śmieciowych opowiadań był zatrważający. Niestety, za tym poszedł foch części autorów, przesada ze strony administracji, aż na stronie została mała grupka, która straciła zainteresowanie. I żałuję, bo lubiłam i NL, i ludzi stamtąd (tak, także i tę grupkę) - ale wspólny język poszedł się kochać.
A warning to the prophet
the liar, the honest -
this is war.
this is war |
|