Autor |
Saraknya |
Saraknya
Uytkownik

Postw: 17
Data rejestracji: 06.11.11 |
Dodane dnia 08-11-2011 17:11 |
|
|
Chyba w końcu dojrzałam do założenia tutaj konta. Długo się na to zbierałam i pojawienie się tutaj jest dla mnie czymś naprawdę ważnym. TCD znam i odwiedzam od sześciu lat. Było ono moim pierwszym zetknięciem ze światem yaoi, a "Wilk" Namidy pierwszym tekstem o tej tematyce jaki przeczytałam. Do dziś mam do w moich plikach na kompie i chociaż od tego czasu przeczytałam wiele innych tekstów "Wilka" uważam za najlepszy z nich (czyżby efekt pierwszeństwa?). Z bólem serca obserwowałam jak strona powoli umiera i chociaż znalazłam inne "przyczółki" yaoi to zawsze do TCD miałam szczególny sentyment. Praktycznie wychowałam się na nim (jeżeli tak można mówić o osobie w moim wieku). Dlatego teraz ogromnie się ciesze widząc jak strona powoli się odradza, a fakt, że mogę na niej zawitać już nie tylko jako zwykły czytelnik, ale i skromny autor jest spełnieniem moich marzeń. Nawet nie wiecie z jakim rozczuleniem przyglądałam się stronie, kiedy zawisł na niej mój nick, a pod spodem miniaturka. Tak jakbym zamknęła pewien etap swojego życia i było gotowa iść dalej.
Ciesze się, że jesteście. |
|
Autor |
RE: Saraknya |
Ome
Uytkownik

Postw: 301
Miejscowo: Potężny Księgozbiór
Data rejestracji: 29.10.11 |
Dodane dnia 08-11-2011 17:42 |
|
|
Witaj, miło Cię poznać 
"No wiesz, standardy muszą być. Jak jest licealista, to koniecznie musi mieć chłopaka albo z mafii, albo lekarza, albo architekta, albo właściciela sklepu z kosiarkami".
Źródło cytatu: Jedyna i Niepowtarzalna Natiss |
|
Autor |
Aquarius
Super Administrator

Postw: 216
Data rejestracji: 28.06.11 |
Dodane dnia 08-11-2011 17:46 |
|
|
To miło Saraknya, ze dażysz nas takim sentymentem. Kiedy zarywałem noce, zeby doprowadzić stronę do obecnego wyglądu bałem się, że długo trzeba będzie pracować, żeby odzyskała swoją świetność, a tu proszę, są jeszcze ludzie z sentymentem do nas.
Mam andzieję, ze zostaniesz z nami jak najdłużej, a twoja wena nigdy cię nie opusci 
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw ściągnie cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem |
|
Autor |
An-Nah
Uytkownik

Postw: 454
Miejscowo: Thedas/Normandia SR-2
Data rejestracji: 24.10.11 |
Dodane dnia 08-11-2011 17:55 |
|
|
Hej, miło mi poznać Masz ciekawy nick, dobrze mi się kojarzy, bo dla mnie ma indyjskie brzmienie - skąd się właściwie wziął, jeśli można wiedzieć?
Ciekawa jestem tekstów, brakuje mi ostatnio czegoś ciekawego w sieci, więc z każdym nowym autorem mam cichą nadzieję, że trafię na coś, co przypadnie mi do gustu 
A warning to the prophet
the liar, the honest -
this is war.
To the leader, the pariah
the victim, the messiah -
this is war |
|
Autor |
Saraknya
Uytkownik

Dodane dnia 08-11-2011 19:28 |
|
|
Witam wszystkich ^^ Mi również miło was poznać. Przyznam się, że nie wiem z jakiego języka wywodzi się mój nick. Obstawiałabym łacinę lub inny z języków biblijnych, bo pochodzi on od "Saraknyal" - jednego z szeregowych, mało znanych upadłych aniołów. Lubię go i jestem z nim bardzo zżyta. Jeżeli znajdziecie gdzieś taki nick to na 99,9% będę ja, bo jeszcze nigdy nie spotkałam osoby o takim samym nicku
Co do tekstów to jest tutaj na razie jedynie jedna moja miniaturka, ale powoli przymierzam się do dalszych publikacji. Proszę nie bić zbyt mocno ^^' |
|
Autor |
Ome
Uytkownik

Dodane dnia 08-11-2011 20:24 |
|
|
Na łacinę mi to nie wygląda zdecydowanie, podejrzewałabym najprędzej hebrajski. Tak czy inaczej, nick bardzo ładny i rozpoznawalny 
"No wiesz, standardy muszą być. Jak jest licealista, to koniecznie musi mieć chłopaka albo z mafii, albo lekarza, albo architekta, albo właściciela sklepu z kosiarkami".
|
Autor |
Aquarius
Super Administrator

Dodane dnia 08-11-2011 21:01 |
|
|
A ja będę narcyzem i powiem, że mnie mój podoba się bardziej   
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw ściągnie cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem |
|
Autor |
Saraknya
Uytkownik

Dodane dnia 08-11-2011 21:22 |
|
|
Pff... mój jest najmójszy, o!
Mówiłam, że jakieś biblijne języki Ome ty mi się kojarzysz z moim wykładowcą od "reklamy". Tylko jego nazwisko pisało się jeszcze przez "h", ale wymawiało właśnie "Ome". |
|
Autor |
Ome
Uytkownik

Dodane dnia 08-11-2011 21:31 |
|
|
A nie, "Ome" jest akurat skróconą formą od "Omegi", a ta jest jak najbardziej z greki, nie jestem ukrytym wykładowcą od reklamy (W każdym razie się do tego nie przyznam.)
Źródło cytatu: Jedyna i Niepowtarzalna Natiss
Edytowane przez Ome dnia 08-11-2011 21:32 |
|
Autor |
Saraknya
Uytkownik

Dodane dnia 08-11-2011 21:39 |
|
|
Pan Profesor tutaj? A co na to Pańska żona? |
|
Autor |
Ome
Uytkownik

Dodane dnia 08-11-2011 21:47 |
|
|
Poszła się poudzielać na forum yuri, bo namierzyła tam swoich znajomych.
A pani indeks ma przy sobie? Bo może małe koło zrobimy?
|
Autor |
Saraknya
Uytkownik

Dodane dnia 08-11-2011 21:52 |
|
|
Mam nadzieje, że mówi Pan o kółku wzajemnej adoracji, w ostateczności o kółku różańcowym |
|
Autor |
Ome
Uytkownik

Dodane dnia 08-11-2011 21:53 |
|
|
Szanowna Pani, Pani może adorować mnie, a różaniec odmawiać na widok pytań z kolokwium.
|
Autor |
Demon Lionka
Uytkownik

Postw: 489
Miejscowo: Hell, as usual ;3
Data rejestracji: 03.11.11 |
Dodane dnia 08-11-2011 21:59 |
|
|
Teeeż witam Jejku, fajnie, że tylu nowych ludzi do pogaduch przybyło 
Mam nadzieję, że Ci się tu spodoba, zostaniesz na dłużej i będziesz z nami długo rozmawiać 
A za nicka plus ;3 Anioły co prawda moi adwersarze, ale zawszeć to bliżej A nicki niepowtarzalne są super ;3 Nigdy nie ma problemu, że gdzieś przy jakimś logowaniu już ktoś sobie to zaklepał ;P
"- Sometimes even Hell is frozen over.
- Maybe. But even Hell isn't frozen forever."
"Death In Your Eyes..." - Lucifer and Mastema |
|
Autor |
Saraknya
Uytkownik

Dodane dnia 08-11-2011 22:04 |
|
|
Demonie ja anioł upadły więc raczej twój kompan niż adwersarz. I owszem, skoro po takim czasie w końcu się tutaj pojawiłam, to mam zamiar tak szybko stąd nie zniknąć. Chyba, że mnie pogonicie źli userzy |
|
Autor |
Demon Lionka
Uytkownik

Postw: 489
Miejscowo: Hell, as usual ;3
Data rejestracji: 03.11.11 |
Dodane dnia 08-11-2011 22:15 |
|
|
Ja jestem złym i okropnym stworzeniem, ale nie przeganiam nikogo, więc mnie się możesz nie bać 
"- Sometimes even Hell is frozen over.
- Maybe. But even Hell isn't frozen forever."
"Death In Your Eyes..." - Lucifer and Mastema |
|
Autor |
Aquarius
Super Administrator

Dodane dnia 09-11-2011 10:57 |
|
|
A ja się zastanawiam, co ja tutaj robię. Ja przebywam wsród gwiazd, oświetlając aniołkom drogę.
|
Autor |
An-Nah
Uytkownik

Dodane dnia 09-11-2011 11:19 |
|
|
Płynna jest, płynna granica między aniołem a demonem, zaprawdę, powiadam wam, z punktu widzenia religioznawcy wy wszyscy jesteście materiałem do zatopienia skalpela 
A warning to the prophet
the liar, the honest -
this is war.
this is war |
|
Autor |
Saraknya
Uytkownik

Dodane dnia 09-11-2011 15:00 |
|
|
Skalpela? A co z niematerialnym ciałem? Siłą duchową? Ektoplazmą? Siarkowym osadem? Czy innymi nie dającymi się kroić składowymi ciała anioła/demona?
|
|
Autor |
An-Nah
Uytkownik

Dodane dnia 09-11-2011 16:14 |
|
|
Ależ to jest skalpel metafizyczny, kroi wszystko, co nadnaturalne :3
Nie martw się, to nie Brzytwa Ockhama. Mój metafizyczny skalpel ma za zadanie sprawdzić, co dany byt ma w środku, a nie wyeliminować go.
A warning to the prophet
the liar, the honest -
this is war.
this is war |
|