Autor |
:] |
Szehina
Uytkownik

Postw: 270
Data rejestracji: 21.11.11 |
Dodane dnia 24-11-2011 21:03 |
|
|
,,Blady uśmiech".
Witajcie. Co jest najbardziej niezręczne w jakimkolwiek forum? Temat ,,przedstaw się", a potem idzie już z górki. Na imię mi Marta, ale chowam się za nickiem Szehina, lub Iria. Kocham Yaoi, tak jak Wy i tak jak większość z Was piszę opowiadania, choć to temat dość zawstydzający... Ale obiecuję, że kiedyś będę się nimi chwalić, jak tylko napiszę tych milion słów. A teraz o moim charakterze (wymowna pauza, atmosfera gęstnieje, słychać tykanie zegara)... Żartuję, no dajcie spokój . Nie lubię o sobie pisać, więc to tyle.
Zgrzyty w zdaniach i inne błędy, winić moją prawą półkulę, która skopała lewą na dalszy plan, nie dając jej prawo głosu. >_>" |
|
Autor |
RE: :] |
Aquarius
Super Administrator

Postw: 216
Data rejestracji: 28.06.11 |
Dodane dnia 24-11-2011 22:49 |
|
|
Szehina napisał/a:
i tak jak większość z Was piszę opowiadania, choć to temat dość zawstydzający...
Dlaczego tak uważasz?
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw ściągnie cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem |
|
Autor |
Demon Lionka
Uytkownik

Postw: 489
Miejscowo: Hell, as usual ;3
Data rejestracji: 03.11.11 |
Dodane dnia 24-11-2011 23:45 |
|
|
Witam jako forumowy Demon :3 Mam nadzieję, że Ci się u nas spodoba i będziesz pisała duuuużo postów 
I opowiadań, które moglibyśmy czytać 
"- Sometimes even Hell is frozen over.
- Maybe. But even Hell isn't frozen forever."
"Death In Your Eyes..." - Lucifer and Mastema |
|
Autor |
Ome
Uytkownik

Postw: 301
Miejscowo: Potężny Księgozbiór
Data rejestracji: 29.10.11 |
Dodane dnia 25-11-2011 05:57 |
|
|
Cześć! Świetnie, że przypuściłaś atak na forum, im tłoczniej, tym weselej.
Owocnego pisania miliona słów i chwal się 
"No wiesz, standardy muszą być. Jak jest licealista, to koniecznie musi mieć chłopaka albo z mafii, albo lekarza, albo architekta, albo właściciela sklepu z kosiarkami".
Źródło cytatu: Jedyna i Niepowtarzalna Natiss |
|
Autor |
An-Nah
Uytkownik

Postw: 454
Miejscowo: Thedas/Normandia SR-2
Data rejestracji: 24.10.11 |
Dodane dnia 25-11-2011 17:54 |
|
|
Cześć Szehino i w ogóle Życzę ci owocnego udziały w życiu strony - i mniej komunikacyjnych faili z moją osobą 
A warning to the prophet
the liar, the honest -
this is war.
To the leader, the pariah
the victim, the messiah -
this is war |
|
Autor |
Szehina
Uytkownik

Dodane dnia 25-11-2011 18:12 |
|
|
Och, dzięki ^^ Tak, żadnych faili, niech nam dopomoże Bóg.
ps.: czemu nie da się wgrać awatarka?Zanim znajdę swoją wypowiedź w gąszczu innych, trochę zajmuje to czasu ;/ |
|
Autor |
Ome
Uytkownik

Dodane dnia 25-11-2011 18:14 |
|
|
Aquarius ostatnio wspominał, że ikonka musi mieć jednowyrazową nazwę, inaczej się nie wczyta - może masz dwa słowa w nazwie?
"No wiesz, standardy muszą być. Jak jest licealista, to koniecznie musi mieć chłopaka albo z mafii, albo lekarza, albo architekta, albo właściciela sklepu z kosiarkami".
|
Autor |
Szehina
Uytkownik

Dodane dnia 25-11-2011 18:23 |
|
|
Dziękuję ^_^ |
|
Autor |
An-Nah
Uytkownik

Postw: 454
Miejscowo: Thedas/Normandia SR-2
Data rejestracji: 24.10.11 |
Dodane dnia 25-11-2011 18:35 |
|
|
Fajny avatar Można wiedzieć co/kogo przedstawia?
A warning to the prophet
the liar, the honest -
this is war.
To the leader, the pariah
the victim, the messiah -
this is war |
|
Autor |
Aquarius
Super Administrator

Dodane dnia 25-11-2011 19:03 |
|
|
Ome napisał/a:
Aquarius ostatnio wspominał, że ikonka musi mieć jednowyrazową nazwę, inaczej się nie wczyta - może masz dwa słowa w nazwie?
Widać od razu, kto tu jest grzeczny i uważnie słucha co inni mówią 
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw ściągnie cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem |
|
Autor |
Szehina
Uytkownik

Dodane dnia 25-11-2011 19:21 |
|
|
,,Widać od razu, kto tu jest grzeczny i uważnie słucha co inni mówią" No... czyżbym spała na lekcji?
An-Nah... szczerze nie pamiętam. Zobaczyłam, to wzięłam, takie zboczenie. |
|
Autor |
Ome
Uytkownik

Dodane dnia 25-11-2011 19:49 |
|
|
Aquarius, ja bym powiedziała, że widać, kto ma dobrą pamięć do tego, co przeczyta i zapamiętuje użyteczne informacje 
Szehino, Ty chyba jeszcze nie zawitałaś na nową wersję TCD, gdy jedna z użytkowniczek miała problem z wczytaniem sobie ikonki i Aquarius rozgryzł problem niczym paskudnie twardy orzech 
Ikonkę masz rzeczywiście ciekawą.
|
Autor |
Aquarius
Super Administrator

Dodane dnia 25-11-2011 20:02 |
|
|
Wiesz Ome, zapamiętywanie użytecznych informacji moze oznaczać wybiórczą pamieć a to już takie dobre nie jest. No chyba, ze to z pełną premedytacją, hehehe 
|
Autor |
Ome
Uytkownik

Dodane dnia 25-11-2011 20:08 |
|
|
Nie zauważyłam, żebym miała wybiórczą pamięć (jeszcze). Mam za to bardzo dobrą (nieskromnie bym powiedziała, że wręcz świetną) pamięć wzrokową - ale (i tu się może objawiać jakaś forma wybiórczości) ta pamięć wzrokowa nie obejmuje ludzkich twarzy. Nie mam zielonego pojęcia, dlaczego.
W każdym razie napisałeś, więc zapamiętałam, więc czuj się doceniony: Twoje adminowe wskazówki są odnotowywane z wielką uwagą 
|
Autor |
Demon Lionka
Uytkownik

Postw: 489
Miejscowo: Hell, as usual ;3
Data rejestracji: 03.11.11 |
Dodane dnia 25-11-2011 21:11 |
|
|
Jeeej, to ja to mam tylko wybitnie dobry wzrok XD O pamięci nie ma co wspominać... XD
"- Sometimes even Hell is frozen over.
- Maybe. But even Hell isn't frozen forever."
"Death In Your Eyes..." - Lucifer and Mastema |
|
Autor |
Aquarius
Super Administrator

Dodane dnia 26-11-2011 17:15 |
|
|
Miło Ome, że chociaż ty mnie doceniasz
*Aquarius ma doła *
podpisano: wena Aquariusa
|
Autor |
Limu
Uytkownik
Postw: 8
Data rejestracji: 12.11.11 |
Dodane dnia 27-11-2011 21:38 |
|
|
Witam, miło widzieć że co raz to nowsze osoby dochodzą do tego forum ;3. Mam nadzieje że w najbliższym czasie pojawi się jakieś opko napisane przez Ciebie! |
|
Autor |
Szehina
Uytkownik

Dodane dnia 28-11-2011 20:54 |
|
|
O! Witam Limu-chan ^^. Coś się szykuje... Ale jeśli opko zacznie sygnalizować, że zamierza obrosnąć w powieść, to będę kwiczeć! |
|