Autor |
Mnie tu jeszcze nie było! xD |
Seiridis
Uytkownik
Postw: 10
Data rejestracji: 10.11.11 |
Dodane dnia 29-01-2012 00:03 |
|
|
Hej, jestem Seiridis, znana również jako fantastka55 (w skrócie fanta) i jestem bardzo miła. Czasami. Zazwyczaj jestem okropnie marudna i rzadko komu udaje się to wytrzymać, ale jak już się komuś udaje, to się robię trochę milsza xD Mimo to jednak pozostaję marudna 
Rzadko kiedy komentuję, chyba że coś wywrze na mnie jakieś silne wrażenie, poczuję moc emocji, itd., itp. A i wtedy nie zawsze mi się chce pisać długie komentarze. Kiedy jednak coś już tak NAPRAWDĘ zrobi na mnie wrażenie, to się rozkręcam i robi się ze mnie obsesyjna psychofanka xD
Nie znoszę osób płci pięknej w opowiadaniach, bo zazwyczaj co by nie robiły to albo mnie odpychają albo irytują.
Poza tym lubię czytać książki, opowiadania, fanficki, mangi, lubię fantasy, yaoi oczywiście i pływać też lubię.
Nie znoszę nauk ścisłych.
Ave  |
|
Autor |
RE: Mnie tu jeszcze nie było! xD |
Demon Lionka
Uytkownik

Postw: 489
Miejscowo: Hell, as usual ;3
Data rejestracji: 03.11.11 |
Dodane dnia 29-01-2012 00:21 |
|
|
Cześć, Sei :3 Ty tutaj już od dłuższego czasu jesteś, to witać Cię nie trzeba, bo jesteś już zadomowiona, rozgoszczona i wiesz, gdzie leżą ciastka, żeby się częstować 
A od siebie dodam, że z postaciami żeńskimi mam ten sam problem X3 Ale to wynika głównie z tego, że postacie kobiece zawsze są zbyt sztampowe i ręce opadają, jak się o nich czyta X3 Nigdy nic nadzwyczajnego i ja szczerze mówiąc mam tylko dwie czy trzy bohaterki, które lubię, bo reszta jest mi albo neutralna, albo ich nie znoszę XD
"- Sometimes even Hell is frozen over.
- Maybe. But even Hell isn't frozen forever."
"Death In Your Eyes..." - Lucifer and Mastema |
|
Autor |
Soihime
Uytkownik

Postw: 16
Data rejestracji: 25.01.12 |
Dodane dnia 30-01-2012 15:06 |
|
|
Witaj! Co do kobiet to fakt. Zwykle są to jakieś nieogarnięte laski, które człowiek ma ochotę wziąć przepołowić siekierą prosto z Postala.
Oooo 0_o a mnie nikt nie powiedział, gdzie leżą ciastka! <Amaimon słodkie uzależnienie mode on>
"Nie taki szatan ogoniasty, jakby tego chciały niewiasty!" |
|
Autor |
Demon Lionka
Uytkownik

Postw: 489
Miejscowo: Hell, as usual ;3
Data rejestracji: 03.11.11 |
Dodane dnia 30-01-2012 20:12 |
|
|
Generalnie pieczę nad ciastkami i herbatami tutaj trzyma Ome, ale jej nie ma i nie pilnuje, to można się częstować do woli Leżą o tam, w kąciku na stoliczku 
"- Sometimes even Hell is frozen over.
- Maybe. But even Hell isn't frozen forever."
"Death In Your Eyes..." - Lucifer and Mastema |
|
Autor |
An-Nah
Uytkownik

Postw: 454
Miejscowo: Thedas/Normandia SR-2
Data rejestracji: 24.10.11 |
Dodane dnia 30-01-2012 20:29 |
|
|
Ooo, a ja nie zauważyłam, że się przedstawiłaś Witaj Fajnie, że się udzielasz i wogle 
A warning to the prophet
the liar, the honest -
this is war.
To the leader, the pariah
the victim, the messiah -
this is war |
|
Autor |
Szehina
Uytkownik

Postw: 270
Data rejestracji: 21.11.11 |
Dodane dnia 31-01-2012 00:34 |
|
|
Witaj Nędzna Szynko (ja ci tu dam psioczyć na płeć piękną!). Znam Fantę, Seiridis też xD |
|
Autor |
Soihime
Uytkownik

Postw: 16
Data rejestracji: 25.01.12 |
Dodane dnia 31-01-2012 13:11 |
|
|
<pochłania ciastka w kątku, jeśli ktoś spróbuje podejść do schowa je wszystkie w policzki jak chomik>
"Nie taki szatan ogoniasty, jakby tego chciały niewiasty!" |
|
Autor |
Seiridis
Uytkownik
Postw: 10
Data rejestracji: 10.11.11 |
Dodane dnia 31-01-2012 19:38 |
|
|
Lionka - Hihi, no trochę się zadomowiłam, ostatnio trzeba było przeze mnie uzupełniać zapas ciaś. Muahahahahahaha... ~.~
Hahaha, An-nah, udzielam się jak udzielam, raczej na shoucie, ale po prostu tak wolę, mniej klikania <leń> xDDD
Soihime - nie martw się, one się po prostu domyśliły, że je sama wychomikujesz. Albo bały się, że wyżresz tak jak ja. Co zresztą zrobiłaś xDD
Szehina, HAHAHA, nędzna szyno? XDD Umieram, serio I tak, wiem. Znasz i fantę i Seiridis, ale mnie dużo ludzi zna, bo ja długo byłam fanta. Ale Seiridis wydaje mi się takie ładne... W pierwszej formie było Seridis, ale dziwnie się czułam, jak do mnie ludzie Ser mówili ._, |
|
Autor |
kkohaku
Uytkownik

Postw: 517
Miejscowo: Warszawa
Data rejestracji: 04.12.11 |
Dodane dnia 01-02-2012 23:47 |
|
|
Witaj kochana <buziaczek> |
|
Autor |
Ome
Uytkownik

Postw: 301
Miejscowo: Potężny Księgozbiór
Data rejestracji: 29.10.11 |
Dodane dnia 04-02-2012 17:34 |
|
|
Cześć Rzadko komentująca maruda-psychofanka nielubiąca kobiecych postaci, zapamiętane i zapisane 
Lionka, czy Wyście pod moją nieobecność wyżarli forumowo wszystkie ciastka i wytrąbili całą herbatę?...
"No wiesz, standardy muszą być. Jak jest licealista, to koniecznie musi mieć chłopaka albo z mafii, albo lekarza, albo architekta, albo właściciela sklepu z kosiarkami".
Źródło cytatu: Jedyna i Niepowtarzalna Natiss
Edytowane przez Ome dnia 04-02-2012 17:35 |
|