Autor |
hej |
Flabra
Uytkownik

Postw: 63
Miejscowo: Lublin
Data rejestracji: 18.02.12 |
Dodane dnia 19-02-2012 00:41 |
|
|
Chciałam się ze wszystkimi przywitać.
Niektórych kojarzę przez ich teksty, na które trafiłam już kiedyś i na pewno bardzo miło będzie zamienić kilka słów z ich autorami.
Kiedyś zaglądałam na TCD, potem minęło trochę czasu, zanim powróciłam do yaoi, jednak głównie na NLu. Teraz jednak zdecydowałam się trochę powrzucać swojej twórczości tutaj, trochę też poczytać tutaj, bo odczuwam potrzebę ciekawych, dobrze napisanych opowiadań.
Myślę, że powoli, powoli będę się tutaj zadomawiać, chociaż zazwyczaj ciężko mi się zakotwiczyć w jakiś społecznościach.
O mnie powiem tyle, że jestem wszechstronna, jeśli chodzi o zainteresowania i ciężko w jakiś krótki sposób opisać typ człowieka, do którego się zaliczam. Kiedy sama siebie próbuję zaszufladkować jakoś, nie bardzo mi to wychodzi.
Więc powiem tyle, że jestem dziewczyną w krótkich spódniczkach i wysokich obcasach, której przyjemność sprawia dźwiganie ciężkich rzeczy i ból towarzyszący wysiłkowi, jestem człowiekiem olewającym zajęcia, żeby sobie poświęcić popołudnie na pisanie, ale równocześnie przeraźliwie ambitnym i uznającym ściągawki za coś okropnego.
Jednocześnie jestem otwarta i tolerancyjna i niewiele rzeczy może mnie zdziwić, oraz mam bardzo konserwatywne podejście do wielu spraw.
Chyba się trochę rozpisałam.
W każdym razie mam nadzieję, że będziemy mieć okazję poznać się lepiej.
Miłego dnia 
"Kto wie, może prawdziwa wolność to miejsce, do którego można wrócić" |
|
Autor |
RE: hej |
kkohaku
Uytkownik

Postw: 517
Miejscowo: Warszawa
Data rejestracji: 04.12.11 |
Dodane dnia 19-02-2012 00:55 |
|
|
Witaj Flabra ! (ciekawy nick, ma jakieś znaczenie?XD)
Myślę, że szybko się tutaj zadomowisz ^__^ W sumie nie ma wyjścia, jak zagląda się tu przynajmniej codziennie i coś napisze lub pogada z kimś
Nie ma co się szufladkować Każdy na swój sposób jest inny, a schematy są tylko i wyłącznie dla osób naiwnych, które z lenistwa nie potrafią zagłębić się w czyjeś wnętrze aby tam zobaczyć, że właśnie każdy jest inny
Podziwiam latanie na obcasach xD Ja przez swój wzrost nie robię tego oraz sam kompleks, że taka duża jestem xP
Tolerancja ważna rzecz, plus empatia, której brakuje także wielu ludziom.
To czekamy na Twoje teksty, bądź komentarze u innych osób  |
|
Autor |
Flabra
Uytkownik

Dodane dnia 19-02-2012 01:15 |
|
|
Nick oznacza z łaciny "powiew, bryza"
Jeśli chodzi o moje teksty to pierwszy już czeka, żeby się tu pojawić i myślę, że potem powoli będą następne.
A komentarze zostawiam bardzo chętnie, szczególnie, kiedy mam do powiedzenia (napisania) coś więcej niż "bardzo mi się podoba, czekam na więcej". Ci, którzy dobrze piszą, raczej to lubią, że w moich komentarzach daje z siebie więcej. Inni, u których jest więcej minusów i plusów czasem zarzucają mi, że się czepiam. A ja zawsze staram się być miła.
|
Autor |
kkohaku
Uytkownik

Postw: 517
Miejscowo: Warszawa
Data rejestracji: 04.12.11 |
Dodane dnia 19-02-2012 01:22 |
|
|
O, ciekawe znaczenie 
Komentując zawsze jest ryzyko, że krytyka może być różnie odebrana, bo każdy autor inaczej ją interpretuje. U mnie możesz bez przeszkód pisać co uważasz, że powinno się doszlifować. Wiem, że nie jestem mistrzem i każda uwaga jest cenna.
A w pisaniu preferujesz jakieś konkretne gatunku, w których dobrze się czujesz? |
|
Autor |
Flabra
Uytkownik

Dodane dnia 19-02-2012 01:41 |
|
|
nie mam żadnego konkretnego gatunku, ale zazwyczaj tworzę jakieś takie krótsze formy, dłuższe tekstu ciągnące się przez milion rozdziałów nie są dla mnie, chociaż, oczywiście, próbuję.
Lubię różnorodność tematyczną, dlatego trochę próbuję nieco horrorowatych rzeczy pisać, inne z kolei są humorystyczne i romantyczne.
Na pewno przeczytam coś twojego i pozostawię pod tekstem wiadomość zwrotną, co sądzę na temat 
|
Autor |
Aquarius
Super Administrator

Postw: 216
Data rejestracji: 28.06.11 |
Dodane dnia 19-02-2012 09:11 |
|
|
No to mamy kolejnego "czepialskiego" komentatora w naszym gronie 
Ja witam w imieniu administracji i mam nadzieję, że szybko się zadomowisz i poczujesz panujący tutaj klimat.
Co do komentowania, to pisz co uważasz, a jak autor się za to obrazi, to olej go, znaczy, ze nie był wart Twojego komentarza
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw ściągnie cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem |
|
Autor |
Flabra
Uytkownik

Dodane dnia 19-02-2012 09:40 |
|
|
podoba mi się to podejście 
|
Autor |
An-Nah
Uytkownik

Postw: 454
Miejscowo: Thedas/Normandia SR-2
Data rejestracji: 24.10.11 |
Dodane dnia 19-02-2012 10:42 |
|
|
Hej Flabra, kojarzę twój nick z NL, ale przyznam, że od pewnego czasu tam jestem rzadkim gościem i nic twojego nie czytałam. W takim razie chętnie nadrobię 
I cieszę się, żeś chętna do komentowania 
A warning to the prophet
the liar, the honest -
this is war.
To the leader, the pariah
the victim, the messiah -
this is war |
|
Autor |
Flabra
Uytkownik

Dodane dnia 19-02-2012 10:57 |
|
|
Ja z kolei kojarzę trochę twojej twórczości, ale chyba czytałam jeszcze w okresie, gdy nie komentowałam, więc teraz to nadrobię >
|
Autor |
An-Nah
Uytkownik

Postw: 454
Miejscowo: Thedas/Normandia SR-2
Data rejestracji: 24.10.11 |
Dodane dnia 19-02-2012 11:15 |
|
|
To się nie przyznawaj, tylko nadrób 
A warning to the prophet
the liar, the honest -
this is war.
To the leader, the pariah
the victim, the messiah -
this is war |
|
Autor |
Shat
Uytkownik

Postw: 114
Data rejestracji: 10.02.12 |
Dodane dnia 19-02-2012 12:27 |
|
|
Witaj, Flabra!
Bardzo miło poznać! An się na pewno cieszy, że ma kolejną koleżankę, z którą może się czepiać autorów w komentach. ;D
Mam nadzieję, że jednak tutaj zapuścić korzenie i zostaniesz z nami na dłużej. ^___^
Baw się dobrze i często wchodź na forum! ^O^
"EARTH to pervert staring at my hot body!"
"Stop that. You're distracting me from looking at you."
"I'm not a peice of meat!"
"Tell that to my dick right now."
"I have no interest in talking to your dick. Although it seems to be more responsive than your brain."
-Min7girl @ lj |
|
Autor |
Szehina
Uytkownik

Postw: 270
Data rejestracji: 21.11.11 |
Dodane dnia 19-02-2012 13:32 |
|
|
Witaj Flabra, jest nam bardzo przyjemnie Ciebie poznać. Mam nadzieję, że będziesz spędzać tutaj przyjemne chwile Swoją drogą...Trafiłaś do watahy Złych Wilków, niedługo się o tym przekonasz 
Pozdrawiam! |
|
Autor |
Flabra
Uytkownik

Dodane dnia 19-02-2012 13:44 |
|
|
wataha złych wilków... brzmi świetnie >
|
Autor |
Szehina
Uytkownik

Postw: 270
Data rejestracji: 21.11.11 |
Dodane dnia 19-02-2012 13:51 |
|
|
Napisałabym gang zbzikowanych kotów (z racji, że mamy tu mnóstwo miłośniczek miauczek) jednak nie byłoby ,,tego" szczególnego wydźwięku. 
Edytowane przez Szehina dnia 19-02-2012 15:20 |
|
Autor |
Flabra
Uytkownik

Dodane dnia 19-02-2012 14:03 |
|
|
racja, gang zbzikowanych kotów traci ten klimat 
|
Autor |
Ome
Uytkownik

Postw: 301
Miejscowo: Potężny Księgozbiór
Data rejestracji: 29.10.11 |
Dodane dnia 19-02-2012 16:16 |
|
|
Cześć, miło poznać miłośniczkę wysokich obcasów o łacińskim nicku! I obcasy, i łacina to duże plusy (no, łacina to wielki plus).
Miłego życia forumowego 
"No wiesz, standardy muszą być. Jak jest licealista, to koniecznie musi mieć chłopaka albo z mafii, albo lekarza, albo architekta, albo właściciela sklepu z kosiarkami".
Źródło cytatu: Jedyna i Niepowtarzalna Natiss |
|
Autor |
Flabra
Uytkownik

Dodane dnia 19-02-2012 17:43 |
|
|
łacina niestety aktualnie została mi nieco obrzydzona przez koszmarną kobietę, która prowadzi zajęcia 
|
Autor |
Ome
Uytkownik

Postw: 301
Miejscowo: Potężny Księgozbiór
Data rejestracji: 29.10.11 |
Dodane dnia 19-02-2012 18:27 |
|
|
Współczuję, łacina jest przepiękna i obrzydzanie jej to zwykła zbrodnia.
"No wiesz, standardy muszą być. Jak jest licealista, to koniecznie musi mieć chłopaka albo z mafii, albo lekarza, albo architekta, albo właściciela sklepu z kosiarkami".
Źródło cytatu: Jedyna i Niepowtarzalna Natiss |
|
Autor |
Nanase
Uytkownik

Postw: 36
Miejscowo: Krosno
Data rejestracji: 16.12.11 |
Dodane dnia 19-02-2012 19:20 |
|
|
*wita machając łapką* nya.
"Sztuka nie jest miejscem wojny. Dzieło sztuki jest wyrazem osobowości, wrażliwości i zdolności."
-Shinichi Suzuki (1898-1998) |
|
Autor |
Demon Lionka
Uytkownik

Postw: 489
Miejscowo: Hell, as usual ;3
Data rejestracji: 03.11.11 |
Dodane dnia 19-02-2012 19:32 |
|
|
Wita spóźniony i pewnie na samym końcu - naczelny Demon tego forum Super, że przybył do nas ktoś, kto deklaruje, że pokomentuje Z komentarzami u nas posucha straszna, większość czytelników (wejścia na kolejne rozdziały opowiadań często setkę przekraczają X3) coś woli milczenie 
Kogoś konkretnego tu kojarzysz po tekstach? Poza An? Od An polecam gorąco "Dzieci boga granic"! :3 Ja się wciągam i uzależniam od tego :3
Kyu, mam nadzieję, że Ci się u nas spodoba i zostaniesz z nami długo i będziesz dużo pisała 
A obcasów pozazdrościć Ja nie mogę długo chodzić, bo nogi mnie za bardzo bolą Zrezygnowałam z kozaków na obcasie na zimę i oficerki na płaskim kupiłam 
"- Sometimes even Hell is frozen over.
- Maybe. But even Hell isn't frozen forever."
"Death In Your Eyes..." - Lucifer and Mastema |
|