Tutaj b臋d膮 umieszczane odnosniki do stron, na kt贸rych znalaz艂y si臋 recenzje wydanych przez nas ksi膮偶ek
POLECAMY
Pozycje polecane przez nasz膮 stron臋. W celu zobaczenia szczeg贸艂贸w nale偶y klikn膮膰 w dany banner
Witamy
Strona ta po艣wi臋cona jest YAOI - gatunkowi mangi i anime ukazuj膮cemu relacje homoseksualne pomi臋dzy m臋偶czyznami. Je艣li jeste艣 zagorza艂ym przeciwnikiem lub w jaki艣 spos贸b nie tolerujesz homoseksualizmu, to lepiej natychmiast opu艣膰 t臋 witryn臋 - reszt臋 naszych Go艣ci serdecznie zapraszamy
Post體: 33 Miejscowo舵: Zielona G贸ra / Pozna艅 Data rejestracji: 22.03.12
Dodane dnia 25-09-2012 21:27
Kochani, a jakiej muzyki s艂uchacie? A mo偶e lubicie tak jak i ja 艣piewa膰 i bra膰 udzia艂 w karaoke?
Bo ja poszukuj臋 takich lubi膮cych, moi znajomi niestety za bardzo si臋 kr臋puj膮 bo s膮 zdania ,偶e karaoke jest dobre tylko dla tych, co 艣piewa膰 potrafi膮, a to przecie偶 nie prawda. Wed艂ug mnie, chodzi po prostu o dobr膮 zabaw臋, je艣li si臋 muzyk臋 s艂yszy, to przecie偶 nie spos贸b nie zacz膮膰 w pewnym momencie spiewa膰...To ma by膰 przyjemne, a zw艂aszcza gdy si臋 bierze w czym艣 takim udzia艂 z innym, kt贸rzy niekoniecznie maj膮 s艂uch~
A co Wy my艣licie na temat muzyki i 艣piewania?
Post體: 517 Miejscowo舵: Warszawa Data rejestracji: 04.12.11
Dodane dnia 26-09-2012 00:06
Ja ch臋tnie p贸jd臋 z Tob膮 na karaoke xD Ale wiesz, takie max 5 os贸b, coby nie zrobi膰 z siebie po艣miewiska, a dobrze si臋 bawi膰 ;D
Swoj膮 drog膮 zawsze chcia艂am 艣piewa膰. Niestety moja babcia dawno temu to u mnie skutecznie zabi艂a, kiedy po mojej piosence, z kt贸rej by艂am strasznie dumna powiedzia艂a, 偶e 艣piewam strasznie T__T Nie lubi臋 mojej babci.
呕a艂uje, 偶e nie zobaczy艂am jak 艣piewasz na Animatsurii
karaoke..nigdy nie bylam, ale z checia bym poszla a co do spiewania, po serii chryoek ktore zaatakowaly gardlo glos poszedl sie ....ee no nie jest juz tak dobry jak byl , wiec pogrom sluchaczy by raczej byl
a co do muzyki ja raczej mam tak, iz automatycznie sobie "podryguje" w pracy z boku to musi wygladac dziwnie , ale nikt sie nie uskarza, no dobra moze szef jak cos do mnie gada i jak skonczy to wyciagam sluchawke z ucha i sie pytam " co? "
Post體: 33 Miejscowo舵: Zielona G贸ra / Pozna艅 Data rejestracji: 22.03.12
Dodane dnia 26-09-2012 19:41
Yay! Kochane jeste艣cie <3 fantastycznie, bo tak to nigdy nikt nie chce TT
Kkohaku, jeszcze nie raz b臋dziesz mia艂a okazj臋 pos艂ucha膰 ja cz臋sto 艣piewam hahaha w ko艅cu b臋dziesz mia艂a do艣膰~
Naru- dzisiaj spiewa艂am przy myciu okien...szkoda ,偶e okna by艂y otwarte i ludzie za nimi patrzyli raczej ... jak na dziwn膮 bahaha
Post體: 517 Miejscowo舵: Warszawa Data rejestracji: 04.12.11
Dodane dnia 28-09-2012 01:42
Powinna艣 艣piewa膰 na stoisku na konwentach ;D No mam nadzieje, 偶e w ko艅cu uda mi si臋 pos艂ucha膰, bo jak na razie tylko legendy chodz膮 ;p
Ale 艣piewa艂a艣 przy oknie po korea艅sku?XD TO si臋 mogli dziwnie patrze膰 ;p
Ja ju偶 blog ukocha艂am :]
To na karaoke trzeba i艣膰 =__= Naru wracaj do Polski xD
Bannery do miejsc, w kt贸rych mo偶na nas te偶 znale藕膰
Ciekawe strony
Shoutbox
Tylko zalogowani mog dodawa posty w shoutboksie.
Myar 22/03/2018 12:55 An-Nah, z przyjemno艣ci膮 艣ledz臋 Twoje poczynania literackie
Limu 28/01/2018 04:18 Brakuje mi starego krzykajpud艂a :c.
An-Nah 27/10/2017 00:03 Tymczasem, je艣li kto艣 tu zagl膮da i chce wiedzie膰, co porabiam, to mo偶e zajrze膰 do trzeciego numeru Fantoma i do Nowej Fantastyki 11/2017
Aquarius 28/03/2017 21:03 Jednak ostatnio z r贸偶nych przyczyn staram si臋 by膰 optymist膮, wi臋c b臋d臋 trzyma艂 kciuki 偶eby uda艂o Ci si臋 odtworzy膰 to opowiadanie.
Aquarius 28/03/2017 21:02 Przykro s艂ysze膰, Jash. Wprawdzie nie czyta艂em Twojego opowiadania, ale szkoda, 偶e nie doczeka si臋 ono zako艅膰zenia.