| Autor | RE: Od czego n贸偶 si臋 w kieszeni otwiera | 
| Mitsu U縴tkownik

Post體: 43
 Miejscowo舵: Wroc艂aw
 Data rejestracji: 26.03.12
 | 
| Dodane dnia 01-04-2012 00:08 |  |  | 
| Les Bijoux by艂... ni to yaoi, ni to shojo... ale by艂 (a w艂a艣ciwie JEST, wci膮偶 stoi na p贸艂ce) ciekawy  i kreska, na pocz膮tku razi艂a w oczy, a p贸藕niej nie wyobra偶a艂am sobie innej  Seimaden... kocham po prostu  
 a Fake to ja w ko艅cu przeczytam skoro tak wszyscy zachwalaj膮...(zanim strac臋 g艂ow臋 za przyznanie si臋 do NIE czytania
  jeszcze:]) | 
|   | 
| Demon Lionka U縴tkownik

Post體: 489
 Miejscowo舵: Hell, as usual ;3
 Data rejestracji: 03.11.11
 | 
| Dodane dnia 01-04-2012 13:10 |  |  | 
| Ja musz臋 tego Les Bijoux nadrobi膰  Mo偶e da si臋 po tomie dokupi膰, bo Kasen zdaje si臋 wydawa艂? A uda艂o mu si臋 wyda膰 ca艂o艣膰? Bo Ragnaroka nie sko艅czyli i upadli, a Ragnaroka bardzo lubi艂am ._. Seimaden jest ekstra :3 Tetius jeszcze bardziej :3
 A FAKE polecam i mang臋, i wersj臋 kinow膮 te偶 - przeurocza i przekochana by艂a :3 Jest

"- Sometimes even Hell is frozen over.
 - Maybe. But even Hell isn't frozen forever."
 "Death In Your Eyes..." - Lucifer and Mastema
 | 
|   | 
| Mitsu U縴tkownik

| 
| Dodane dnia 01-04-2012 13:44 |  |  | 
| Les Bijoux wydali ca艂e  jedna rzecz mnie tylko zirytowa艂a w tej serii... (MINI SPOILER) nag艂y przeskok w czasie. 
 Ja musz臋 zakupi膰 sobie Island... jak dla mnie 艣wietne. Lubi臋 takie "straszne" klimaty.
 | 
|   | 
| Demon Lionka U縴tkownik

| 
| Dodane dnia 01-04-2012 14:11 |  |  | 
| A ile tom贸w ma Les Bijoux?  A Island by艂 艣wietny :3 Strasznie podoba艂y mi si臋 lisie demony tam :3 I wszelkie inne demony te偶 :3 Won Miho jest jedn膮 z nielicznych postaci kobiecych, kt贸re lubi臋, a m贸j kotek Pan otrzyma艂 imi臋 po imieniu Pana
  Chocia偶 nie jest buddyjskim morderc膮 demon贸w - by艂oby na to zbyt leniwy   

| 
|   | 
| Mitsu U縴tkownik

| 
| Dodane dnia 01-04-2012 15:21 |  |  | 
| Les Biyoux ma tom贸w 5:] jak jeste艣 z Wroc艂awia to mog臋 po偶yczy膰 do poczytania  Won Miho by艂a w艂a艣nie tym nieirytuj膮cym pierwiastkiem kobiecym, kt贸ry mi si臋 straszliwie spodoba艂
  Twarda i konkretna bez rozczulania si臋 nad sob膮...:] Ja swojego szczura nazwa艂am Boota, po Boocie z Gurren Laganna^^'by艂a niemal偶e identyczna, tylko bez gwiazdki na ty艂ku
  | 
|   | 
| Demon Lionka U縴tkownik

| 
| Dodane dnia 01-04-2012 22:58 |  |  | 
| Aaa, 5 tom贸w to do ogarni臋cia  Mo偶e nab臋d臋 gdzie艣 z drugiej r臋ki, skoro dobre  Bo niestety nie z Wroc艂awia jestem, ja daleko, daleko pod Waw膮 mieszkam  A Miho by艂a kochana - taka stanowcza, konkretna baba
  I cho膰by nie wiadomo, jakie demoniska jej w sypialni siedzia艂y, to dalej nie jest dziewoj膮 do ratowania  

| 
|   | 
| Mitsu U縴tkownik

| 
| Dodane dnia 02-04-2012 00:28 |  |  | 
| ja tak serio jestem z drugiego ko艅ca Polski, 600km od Wroc艂awia, przez Waw臋 zwykle przeje偶d偶am  
 Mo偶e i do ratowania ale w ostateczno艣ci i z niech臋ci膮
  Inna tego typu dziewuszka...hm...hmm...hmmm... sporo takich kobiet by艂o w "Eden" Hiroki Endo - Helena, Miriam... | 
|   | 
| kkohaku U縴tkownik

Post體: 517
 Miejscowo舵: Warszawa
 Data rejestracji: 04.12.11
 | 
| Dodane dnia 16-04-2012 22:54 |  |  | 
| Lionko z ch臋ci膮 Ci podrzuc臋  Les Bijoux  Mitsu ten przeskok w Les Bijoux by艂 wkurzaj膮cym, zgadzam si臋 :C Takie ni z tego ni z owego :/ Ale og贸艂em by艂o na plusik ^__^

Och Eden! Moja mi艂o艣ci *______* Zw艂aszcza kenji <3 Mam wszystkie tomy i ma tak膮 pi臋kn膮 kresk臋, zw艂aszcza w rysowaniu cia艂 m臋skich mrrr
  og贸lnie motory i ca艂e t艂o <3 | 
|     | 
| Demon Lionka U縴tkownik

| 
| Dodane dnia 17-04-2012 15:07 |  |  | 
| Ooo, Kohaku :3 Masz Les Bijoux? :3 To ja ch臋tnie po偶ycz臋!  I mog臋 po偶yczy膰 co艣 w zamian, jakby艣 chcia艂a  

| 
|   | 
| kkohaku U縴tkownik

| 
| Dodane dnia 18-04-2012 16:05 |  |  | 
| A c贸偶 takiego masz w swej kolekcji?  | 
|     | 
| Demon Lionka U縴tkownik

| 
| Dodane dnia 18-04-2012 20:30 |  |  | 
| Lec膮c po p贸艂ce po kolei: Wolf's Rain, Wish, Kuroshitsuji, Gundam Wing, The Innocent, Cutlass, Saihoshi, Island, Ragnarok, Wspomnienia Demona, Seimaden + Azel Seimaden, Yami no Matsuei, Saiyuki, Angel Sanctuary, Warrior: The Lost Warrior (o kotach ;3), FAKE (ang.), Gakuen Heaven (ang.), Gorgeous Carat + Gorgeous Carat Galaxy (ang.), Axis Powers Hetalia + dwa doujinshi do niej, Garou-chan  Wybieraj

| 
|   | 
| Mitsu U縴tkownik

| 
| Dodane dnia 22-04-2012 00:43 |  |  | 
| ...ca艂kiem poka藕na kolekcja o_O a ja chyba zaczn臋 One Piece zbiera膰...mo偶e przed emerytura seria zd膮偶y si臋 sko艅czy膰...

| 
|   | 
| Demon Lionka U縴tkownik

| 
| Dodane dnia 22-04-2012 21:26 |  |  | 
| Bo latami zbierana  A One Piece zbiera膰 bym si臋 chyba nie odwa偶y艂a XD Tak jak Bleacha czy Naruto XD Mangi i anime d膮偶膮ce swoj膮 d艂ugo艣ci膮 do niesko艅czono艣ci zdecydowanie nie s膮 dla mnie X3

| 
|   | 
| Ariel-chan U縴tkownik

Post體: 130
 Data rejestracji: 16.12.11
 | 
| Dodane dnia 22-04-2012 23:26 |  |  | 
| Eeee.... i tak mam mang贸w wi臋cej =o= (xDDD Dobra, niepotrzebne wtr膮cenie xD), Mitsu wie O.o xD W og贸le Ty mi kiedy艣 tego Xsa oddaj ;P (opomina si臋 publicznie XD)
 One piece'a mam, Blicza kocham do dzisiaj, Naruciaka te偶 ;]
 | 
|   | 
| Mitsu U縴tkownik

| 
| Dodane dnia 23-04-2012 00:35 |  |  | 
| Naruciaka to ma osoba, z kt贸r膮 mieszkam - przyznam szczerze, ze takie d艂ugie serie ca艂kiem przyjemnie prezentuj膮 si臋 na p贸艂ce  
 Ja w sumie wol臋 kr贸tkie historie (one shoty i tak do...hm...10 tom贸w max najlepiej) ale jednak jest kilka d艂ugich serii, kt贸re lubi臋
  np Naruto albo Fairy Tail  jest jeszcze Eyeshield21 - 37 tom贸w, seria sko艅czona  
 | 
|   | 
| kkohaku U縴tkownik

| 
| Dodane dnia 23-04-2012 19:13 |  |  | 
| Demon Lionka napisa艂/a:
Lec膮c po p贸艂ce po kolei: Wolf's Rain, Wish, Kuroshitsuji, Gundam Wing, The Innocent, Cutlass, Saihoshi, Island, Ragnarok, Wspomnienia Demona, Seimaden + Azel Seimaden, Yami no Matsuei, Saiyuki, Angel Sanctuary, Warrior: The Lost Warrior (o kotach ;3), FAKE (ang.), Gakuen Heaven (ang.), Gorgeous Carat + Gorgeous Carat Galaxy (ang.), Axis Powers Hetalia + dwa doujinshi do niej, Garou-chan   
Wybieraj   
 Hmm zawsze chcia艂am przeczyta膰 Isladn oraz doko艅czy膰 Wspomnienia Demona
  Na te pozycj臋 si臋 skusz臋  Jak co to mam te偶 Wild Rocka  Yaoiec z dzikimi panami ;p 
 Moja kolekcja jest do艣膰 r贸偶no rodna haha xD od yaoi po shoujo  xD czyli Eden, Vagabond, fushigi yuugi, brzoskwinia xD(nie ca艂a), Yami no Matsuei, Saiyuki, Angel Sanctuary, Czarodziejek troch臋, NGE, les bijoux, Cutlass, Saihoshi, Wish, 1 tom Chonchu, jakie艣 tomy Oh! My Goddess,par臋 GTO i Nie Dzi臋kuje, Labirynt Dusz PL,  Garou-chan  xD
 | 
|     | 
| Demon Lionka U縴tkownik

| 
| Dodane dnia 23-04-2012 22:45 |  |  | 
| Island jest super, polecam :3 I Wspomnienia Demona te偶, przeurocze takie  Ja bym od Ciebie na pewno Les Bijoux po偶yczy艂a do przeczytania  A Chonchou to co to jest?  

| 
|   | 
| Kaj U縴tkownik

Post體: 16
 Miejscowo舵: Krak贸w
 Data rejestracji: 02.06.12
 | 
| Dodane dnia 23-07-2012 20:24 |  |  | 
| Wypowiem si臋 na temat starych post贸w. Mam ma艂膮 teori臋 na temat obecno艣ci w yaoi seksu grupowego, gwa艂tu, przebieranek, dominacji. To pewnie jedne z bardziej popularnych fantazji erotycznych. A wydawcy mang s膮 nie w ciemi臋 bici. Zdaj膮c sobie spraw臋 co przyci膮gnie czytelnika, ka偶膮 zamieszcza膰 mangakom takie idiotyzmy. Tylko wci膮偶 nie rozumiem ewenementu seme-uke. Najlepsz膮 histori臋 ten podzia艂 potrafi zniszczy膰... Je艣li za艣 chodzi o zmian臋 kreski najbardziej zirytowa艂a mnie w moim ulubionym "cut"-cie (zawsze si臋 ma sentyment do pocz膮tk贸w, a to by艂a moja pierwsza manga yaoi).

| 
|  |